Webapoteket.dk

Webapoteket.dk er en salgsplatform for det danske Gazelle online apotek, hvor du nemt, hurtigt og sikkert kan købe recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksrelaterede varer.

På Webapoteket.dk ønsker vi, at tage alle de fordele du kan opleve på dit lokale apotek, sætte “strøm” til dem og gøre livet en smule nemmere for dig, når du har brug for at købe apoteksvarer. Hos os oplever du:

Fuld diskretion. Du kan sidde i ro og fred hjemme ved din PC, tablet eller telefon og bestille præcis de varer du har brug for.

Hurtig levering. Vi leverer til hele Danmark i løbet af 1-2 hverdage. Dine varer bliver leveret diskret i en neutral pakke, til netop den adresse eller pakkebox, du ønsker.
Stort og nøje udvalgt sortiment, som lever op til den samme bredde og kvalitet, som du finder på de fysiske apoteker. Hos os finder du alt til dit helbred, din krop og dit velvære. Det betyder fuldt sortiment af håndkøbslægemidler og receptmedicin samt masser af mærkevarer til hudpleje, personlig pleje og sygepleje.
Apoteksuddannet personale, som sidder klar til at rådgive og hjælpe dig.
Webapoteket.dk er salgsplatform for Gazelle Online Apotek. Apoteket sælger lægemidler og må kun sælge disse via online salg. Apoteket følger de samme love og regler om sikkerhed, diskretion og tavshedspligt som dit lokale fysiske apotek.

Vi er er medlem af Danmarks Apotekerforening.

Apoteker

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet