Virksomhedsbesøg: Halkiær – Ledelse, heste og ledelsesret.

Kom med når vi besøger netværksmedlem Tina Halkiær, for bl.a. at høre mere ledelse, heste i ledelse og om en spændende udbygning af forretningen, nemlig minHRjurist.

”Min vision er at hjælpe arbejdsgivere, ledere og HR medarbejdere, så hverdagen med HR jura bliver nemmere.”

De fleste har måske ok styr på HR juraen og ledelsesretten, men det kan være vanskeligt at følge med lovgivningen indenfor ansættelsesretten. Måske får du ikke implementeret alle reglerne. Du har fokus på virksomhedens drift og resultater, og det kan være svært at finde tiden til det hele.

Tina Halkiær fortæller, at hun netop oplever, hvordan mange godt kan opleve at tanken om de mange regler ”skræmmer”. Men som leder eller arbejdsgiver med ansatte, så skal du have styr på HR juraen.

Vil du også med?

Dagen byder bl.a. på:

Ledelsesretten – hvad er ret og pligt som leder?

Kan du lede en hest? Så kan du lede alle…

Quiz om ledelse – vind en hest.

Alle er velkomne, både medlemmer af Favrskov Erhverv og ikke-medlemmer og Tina anbefaler at man tager et par gummistøvler eller ude-sko med, da besøget naturligvis også inkluderer en tur ned til hestene.  

Tilmeld dig virksomhedsbesøget her på siden.
Deadline for tilmelding 16. marts

Husk at du som medlem altid er velkommen til at kontakte os med henblik på at arrangere et virksomhedsbesøg hos dig. Skriv til info@favrskoverhverv.dk

Dato & lokation

Tilmeld dig

For alle virksomheder

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet