Samarbejdspartnere

FAVRSKOV KOMMUNE

Vi har et tæt samarbejde med Favrskov Kommune, hvor vi tilbyder lokal erhvervsservice til virksomheder, forretninger og iværksættere for at styrke erhvervslivet i Favrskov, uden omkostninger for dig. Derudover arbejder vi sammen med Favrskov Kommune om et positivt erhvervsklima og erhvervspolitikken.

 I samarbejde med Jobcenter Favrskov, tilbyder vi flere muligheder inden for beskæftigelse. Vi hjælper også gerne din virksomhed videre til relevante rådgivere og åbner vores netværk med relevante kontaktpersoner. Handler det om kompetenceudvikling og efteruddannelse arbejder vi sammen med Den Jyske Håndværkerskole og andre partnerskaber inden for uddannelse.

Favrskov Kommune
Erhvervshus Midtjylland

ERHVERVSHUS MIDTJYLLAND

 Er du i SMV-målgruppen (5-249 medarbejdere) eller iværksættervirksomhed under 3 år, har du mulighed for at få specialiseret vejledning fra en erhvervskonsulent fra Erhvervshus Midtjylland, når du møder udfordringer, eller har spørgsmål om drift og udvikling af din virksomhed.

Her kan du med fordel tage kontakten via os i Favrskov Erhverv. Når du tager kontakt til os, tager vi stilling til, om det er noget, vi har mulighed for at hjælpe dig med, eller om det giver bedre mening, at hjælpe dig videre til Erhvervshus Midtjylland. Er det tilfældet, så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette erhvervskonsulent, så du får den vejledning, du har brug for.

ERHVERVSFREMMESYSTEMET

Erhvervsfremmesystemet består af lokal erhvervsfremme, erhvervshuse, klynger og statslig erhvervsfremme. Alle med et fælles formål om at hjælpe virksomheder med opstart, drift og udvikling, og med en overordnet ambition om at øge konkurrenceevnen i det danske erhvervsliv.

Grupperne i erhvervsfremmesystemet samarbejder blandt andet med vidensinstitutioner samt ministerier og styrelser, der kan tilføre viden fra forskning og lovning til virksomhederne. Det samme gør vi i Favrskov Erhverv, hvor vi som den lokale erhvervsfremme samarbejder i projekter med uddannelsesinstitutioner, forskningsinstitutter og andre aktører, for at kunne give den nyeste viden og de bedste tilbud til virksomhederne i Favrskov. Vi er derfor din indgang til det danske erhvervsfremmesystem.

ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk

Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt. 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet