Medlem

DINE MEDLEMSFORDELE

 Som medlem af Favrskov Erhverv, har du mulighed for at deltage med det engagement, der giver mest værdi for din virksomhed. Vi er en forening med et mål om, at virksomhederne i Favrskov kender hinanden og bliver ét netværk, hvor man kan sparre og udveksle viden med hinanden. Du kan som medlem deltage i medlemsarrangementer og netværksgrupper.

Vi er til for dig, så brug os og foreningen til at opnå dine virksomhedsmål.

NETVÆRKSGRUPPER

 I Favrskov Erhverv kan du som medlem udvide dit netværk. Vi faciliterer løbende netværksgrupper, som du kan blive en del af. Vi har tre netværksgrupper: Ledelsesnetværket, Klimanetværket og Digitaliseringsnetværket. 

Netværksgrupperne er et initiativ til at skabe øget værdi, ved at gøre indholdet fokuseret og specifikt for den enkelte virksomhed.

MEDLEMSVEJLEDNING

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, der relaterer sig til din virksomheds drift og udvikling. Med mange års virksomhedsvejledning i bagagen og bred viden, kan vi hjælpe dig videre på vækstrejsen og kommer gerne forbi til en sparring eller vejledning.

FAGLIGE NETVÆRK

Du får et stærkt lokalt netværk, som kan udbygges ved deltagelse i vores mange arrangementer eller ved at vi hiver din virksomhed frem som samarbejdspartner, så du kan få nye partnerskaber og muligheder for vækst.

VIDEN

Vores fokus er at tilføre din virksomhed viden, sparring og kontakt med øvrige medlemmer. Det gør vi via vores emnespecifikke netværksgrupper og medlemsmails med relevante og aktuelle informationer og tilbud. 

INDFLYDELSE

Vi arbejder tæt sammen med Favrskov Kommune om et positivt erhvervsklima og erhvervspolitikken, så du har et godt sted at drive virksomhed og kan skabe en attraktiv arbejdsplads. 

FIND DIN LOKALE RÅDGIVER

Har du brug for rådgivning om et specifikt område af din virksomhed, så start med at se, hvilke rådgivere der findes i dit nærområde. Vi har en stor rådgiverdatabase, hvor vi har samlet lokale virksomheder, der kan hjælpe dig videre.

MEDLEMSARRANGEMENTER

OPGRADER DIT MEDLEMSKAB

Ønsker du endnu flere medlemsfordele, så har du mulighed for at opgradere dit medlemskab. Læs mere om de andre medlemskaber eller kontakt os, så finder vi sammen det medlemskab, der giver mest værdi til din virksomhed.

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk

Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt. 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet