Netværk

NETVÆRKSGRUPPER

I Favrskov Erhverv har vi lige nu tre netværksgrupper, hvor man har mulighed for at dykke ned i forskellige emner, inden for ét overordnet tema for hver netværksgruppe. Netværksgrupperne har til formål at give dig dybdegående viden, sparring og netværk på et specifikt område, og er et tiltag for at øge værdien af et medlemskab i foreningen. 

Ønsker du at deltage i en af netværksgrupperne, er du velkommen til at kontakte os, så skriver vi dig på listen over deltagere og indkalder dig til møderne i god tid. Du kan også se møderne i arrangementskalenderen og tilmelde dig, når du finder et møde, du vil deltage i. 

LEDELSESNETVÆRK

Netværks-og plusmedlem

Ledelsesnetværk er primært et netværk for ejerledere. Der afholdes fire faste møder i ledelsesnetværket årligt. Til møderne inviteres alle deltagerne hos et af vores medlemmer, og mødets tema italesættes af dels værten og af en eller flere indlægsholdere. Den faste dagsorden sikrer at du får viden, diskuteret med andre (ejer)ledere og vi får besøgt hinandens virksomheder, til gavn for alle.

DIGITALISERINGSNETVÆRK

For alle medlemmer

Digitaliseringsnetværket er et kompetencenetværk, for både virksomhedsejeren og medarbejderen i virksomheden. Der afholdes også i dette netværk fire faste møder om året. Formålet er at præsentere ledere og/eller specialister for digitale løsninger. Vi udvælger specialister til at fortælle om emnerne, så du får viden til at tage stilling til enten ny teknologi eller lovmæssige forhold, der vil kunne afhjælpes af digitale løsninger.

KLIMANETVÆRK

Netværket er for “klimamedarbejderen” i virksomheder, der er langt med løsninger i scope 1 og 2 og som vil videre i arbejdet med leverandørstyring, kundestyring eller ESG-rapporteringen. Vi afholder netværket i samarbejde med Favrskov Kommune, som er en vigtig interessent i forbindelse med de nationale klimaplaner. Vi kommer til møderne med den klare hensigt, at der skal være forretning for virksomhederne i grøn omstilling.

Kontakt Favrskov Erhverv

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk

Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt. 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet