Hvad glæder du dig mest til, når du åbner døren til kontoret om morgenen? 

Det første jeg gør om morgenen er altid at gå en runde i virksomheden og sige godmorgen til alle ansatte, det synes jeg er den bedste start på dagen, sammen med en god kop kaffe selvfølgelig.

Hvad ved de færreste om din virksomhed?

Jeg tror at de fleste tænker på VOKA Industri som en virksomhed der indretter erhvervsbiler, men det er faktisk ikke vores største forretningsområde. Det er metalbearbejdning i VOKA Industri som bl.a. omfatter laserskæring, svejsning, stans og buk. Hvor vi primært er sparrings- og udviklingspartner samt underleverandør til store og små danske virksomheder.

Hvad er du/ I rigtig god til? 

Jeg vil gerne svare på hvad vi i VOKA Industri er rigtig gode til, vi er jo en 103 år gammel familieejet virksomhed og det er vi den grad formet af. Det byder at vi stadig er drevet af de værdier som min oldefar grundlagde, respekt, kreativitet, fællesskab, frihed og ikke mindst stolthed. Det betyder i det daglige at vi går meget op i vores ansattes velfærd samt faglighed, fordi det er i sidste ende dem som skaber værdi for vores kunder.

Hvordan udnytter du dit netværk?

Jeg udnytter mine netværk lidt forskelligt, i Favrskov Erhverv har jeg tidligere deltaget i Lederforum, Der kunne jeg sparre meget med andre ejerledere og beslutningstagere om at drive og vækste virksomhed.  Samtidig er det også et utrolig godt forum til lokale problemstillinger.

 

Hvorfor er du/I medlem i Favrskov Erhverv?

Det er vi fordi at VOKA Industri altid har været en lokalt forankret virksomhed, samtidig synes vi det er vigtigt at understøtte udviklingen i erhvervslivet i Favrskov kommune. For at fremtidssikre at det også er attraktivt at drive virksomhed her i fremtiden, det synes jeg bl.a. stærke netværk, vidensdeling og lokalt sammenhold, bidrager til.

Dan H. Graugaard-Jensen Voka Industri

 

[box type=”bio”] Er du Plusmedlem og den næste vi bliver lidt klogere på med en Q/A? Skriv til sofie@favrskoverhverv.dk [/box]

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet