Fast deltagelse i den årlige anlægskonference og et fokus på særligt at vinde opgaver i lokalområdet.

Dette er nogle af fremgangsmåderne, som netværksmedlem KE EL benytter for at få kommunale ordrer.

KE EL i Ødum er en af de mange lokale virksomheder, som udfører opgaver for Favrskov Kommune. Virksomheden servicerer flere idrætshaller, børnehaver og skoler samt administrationsbygningen i Hadsten.

Vi har løst opgaver for kommunen i mange år, og der er ofte tale om hasteopgaver. Når strømmen går i en børnehave, så skal det jo gå stærkt med at få løst problemet, og så kommer vi med det samme. Jeg tror, at vores fokus på at reagere hurtigt, er vigtigt for vores kunder. Derfor er det noget, vi vægter højt, siger ejer og direktør i KE EL, Torben Eriksen.

 

Hans far stiftede virksomheden i 1978, og Torben Eriksen overtog driften i 2000. I en del år beskæftigede han 7-8 medarbejdere, indtil 2015, hvor virksomheden vækstede organisk, så han i dag beskæftiger 20 medarbejdere – heraf seks lærlinge – som løser elektrikeropgaver både i og uden for Favrskov. Foruden at hjælpe Favrskov Kommune med hasteopgaverne, udfører KE EL også større opgaver i forbindelse med kommunale projekter. Senest har virksomheden udført el-arbejdet i forbindelse med udvidelsen af Bavnehøjskolen i Hadsten – en opgave, der blev udbudt som fagentreprise, og som KE EL blev indbudt til at byde på af kommunens rådgiver på projektet.

Vi vil gerne være den lokale elektriker i Hadsten, fordi det er vores lokalområde, så det var en vigtig opgave for os. Og vi fik heldigvis opgaven, siger Torben Eriksen.

 

KE EL har nyligt også etableret lysanlægget på HSK’s kunstbane i Hadsten samt sørget for strømudtag til julebelysningen i gågaden i Hadsten – det var også opgaver, som virksomheden blev inviteret til at byde på. Endelig har KE EL også lavet elinstallationerne i den nye administrationsbygning i Hadsten, efter hovedentreprenøren på projektet ”trak” virksomheden med ind i buddet, der endte med at vinde opgaven.

De kommunale opgaver udgør en mindre del af den samlede omsætning, men for Torben Eriksen er alle opgavetyper vigtige, og det er vigtigt for ham, at både private og erhvervskunder – herunder kommunen – tænker på hans virksomhed, når en opgave skal løses. Derfor viser han også flaget på kommunens årlige anlægskonference. – Jeg deltager altid i anlægskonferencen, hvor kommunen fortæller om det kommende års byggeprojekter. Det er en fin gennemgang at få, men for mig handler det endnu mere om at netværke og vise, at vi er her og er interesserede – det er vigtigt, tror jeg. Vi har også skrevet os op i kommunens leverandørregister, siger Torben Eriksen.

KE EL Torben Eriksen

[icon name=”arrow-down” prefix=”fas”]Vil din virksomhed gerne indbydes til at give bud på opgaver ?[icon name=”arrow-down” prefix=”fas”]

Skriv dig op i kommunens leverandørregister – så får du automatisk besked om udbud inden for mindre bygge- og anlægsopgaver.

Tag også gerne med til den årlige anlægskonference i slutningen af året. Her kan du hilse på kommunens medarbejdere inden for bygge- og anlægsopgaver.

Du er også velkommen til at kontakte medarbejderne og fortælle om din virksomhed og de opgaver, som du kan tilbyde at løse.

Skriv eller ring til:
Claus Vind Andersen, chef for Trafik og Ejendomme, cva@favrskov.dk tlf. 5122 8336
Niels Christian Laustsen, afdelingsleder for Trafik og Veje, nicl@favrskov.dk tlf. 2035 2941
Michael Ertmann, afdelingsleder i Ejendomscentret, mert@favrskov.dk tlf. 2165 7581

 

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet