Grøn omstilling

Få overblik over den grønne omstilling i Favrskov

Favrskov Kommune blevet udvalgt til at være en del af ’DK2020 – klimaplaner for hele Danmark’. Projektet, som varer frem til sommeren 2022, skal sætte skub i den grønne omstilling i danske kommuner. Som deltagerkommune skal Favrskov sætte ambitiøse mål og handlingsplaner for, hvordan vi bliver klimaneutrale senest i 2050.

Favrskov Erhverv bakker naturligvis op om arbejdet omkring grøn omstilling.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil gøre mere for den grønne omstilling i din virksomhed. Så hjælper vi dig gerne på vej.

Nedenfor ses en oversigt over nogle af de mange muligheder der er for, at arbejde med grøn omstilling.

Ved spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86967711 eller info@favrskoverhverv.dk

 

Industriens Fond og Dansk Industri står bag Klimaklar Produktionsvirksomhed, der er et program, der skal være med til at accelerere grøn omstilling og CO2-reduktion blandt alle danske produktionsvirksomheder.

Energieffektivitet og CO2-bespareler i virksomheder i Region Midtjylland – forkortet ECSMV – er et projekt, som har sigte på at øge energieffektiviteten og reducere CO2-udledningen blandt små og mellemstore virksomheder i Region Midtjylland.

Grøn Idébank er en bank af ideer og tiltag, som lokale erhvervsledere kan lade sig inspirere af og bruge i deres egne virksomheder. Har du gjort din virksomhed grønnere og vil du dele dine erfaringer med grøn omstilling, så indsend dit bidrag til Grøn Idébank. Ideerne arbejdes med og præsenteres snarligt af Favrskov Kommune.

Favrskov Kommune har indgået i samarbejde med Aarhus Kommune om projektet Det Grønne Akademi. Samarbejdet betyder, at Favrskovs lokale virksomheder tilbydes forandringsagenter, som kan udarbejde en bæredygtighedsrapport.
Med rapporten kan du blandt andet få overblik over virksomhedens CO2-udslip og resurseforbrug, forslag til grønne tiltag og en handleplan for at realisere tiltagene. Se deadline for tilmelding via linket.

Kommende arrangementer

23/08/2022 - 8:30 - 10:00 - For alle virksomheder
Åbent morgenmøde for alle virksomheder i Favrskov: Tilskud til udvikling - resten af 2022!
Sløjfen, Hadsten

25/08/2022 - 15:00 - 17:30 - For alle iværksættere og før-startere
Iværksættercafé: Introduktion til Sociale Medier
Favrskov Erhverv, Hadsten

07/09/2022 - 27/09/2022 - 8:30 - 16:00 - For alle virksomheder
Kom på forkant med jeres CO2 kortlægning: Intensiv workshop for ALLE virksomheder i Favrskov


Se alle vores kommende arrangementer her