Hvad glæder du dig mest til, når du åbner døren til kontoret om morgenen? 

Jeg glæder mig allermest til at møde mine dejlige kolleger. Under Corona nedlukningerne er jeg blevet bevidst om, hvor meget det betyder at være tæt på hinanden i teamet, både socialt og fagligt. Det giver mig mere energi og puls.

 

Hvad ved de færreste om din virksomhed?

Jeg tror og håber de fleste ved, hvad Sparekassen Kronjylland står for. Vi vil gerne være pengeinstituttet for de fleste – både private og erhvervskunder. I modsætning til andre pengeinstitutter har vi stadig en klar strategi om at være tæt på vores kunder. Derfor har vi mange lokale afdelinger, så vi kender vores lokalområder og kunderne nemt kan komme til os.

 

Hvad er du rigtig god til? 

Hmm, det skal du jo egentlig spørge andre om. Men jeg mener selv jeg har et solidt fundament af faglighed og struktur, og rent menneskeligt forsøger jeg at være imødekommende og lyttende og behandle andre mennesker ordentligt og værdigt. Det er vigtigt for mig.

 

Hvordan udnytter du dit netværk?

Man får, hvad man gir’ så jeg forsøger at bidrage bedst muligt til de netværk jeg er en del af, bl.a. Favrskov Erhverv og Hadsten Rotary Klub. Derudover bruger jeg aktivt LinkedIn til at pleje og udvikle mit netværk.

 

Hvorfor er du/I medlem i Favrskov Erhverv?

Sparekassen Kronjylland har 3 afdelinger i Favrskov Kommune (Hinnerup, Hadsten og Hammel), så for os er det den naturligste ting i verden at være en del af Favrskov Erhverv, og dermed støtte op om det lokale erhvervsliv, bl.a. når vi hjælper med at facilitere forskellige events. Det er samtidig et forum, hvor vi kan møde mange gode mennesker og hente ny inspiration fra diverse indlæg m.v.

Anders_Skovgaard_Juel Sparekassen KronjyllandSparekassen Kronjylland

[box type=”bio”] Er du Plusmedlem og den næste vi bliver lidt klogere på med en Q/A? Skriv til sofie@favrskoverhverv.dk [/box]

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet