I Favrskov Erhverv arbejder vi hver dag med at forbedre forholdene for alle virksomheder i, ja netop, Favrskov. Det gør vi igennem forskellige tilbud som I bl.a. kan se på hjemmesiden, og/eller følge med i på vores sociale medier, Facebook og LinkedIn.

Men vi ER jo også en medlemsforening som har gode tilbud og muligheder til medlemmer. Sådan et tilbud er vores nye tiltag: Rådgiverdatabasen.

Hvis du i din forretningsmodel leverer rådgivning til dine B2B kunder, kan du optages i Favrskov Erhvervs Rådgiverdatabase. Fordelen for din virksomhed er, at du bliver lettere at finde for nye kunder, i Favrskov, men så sandelig også udenfor. Det handler om linkbuilding, læs mere om linkbuilding via Favrskov Erhverv her, og om at vi som forening giver jer muligheden for at formidle jeres budskaber på vores platforme. Samtidig overvåger vi løbende mulighederne for tilskud fra erhvervsfremmesystemet som jeres kunder kan søge til rådgivere, og så I kan bruge tiden på at levere.

For at komme i Rådgiverdatabasen kræver det at man er/bliver Netværksmedlem (eller Plusmedlem) og leverer rådgivning.

Kan du allerede sige ja til de 2 punkter kontakter vi dig, så I kommer med fra start, når Rådgiverdatabasen går i luften.

Alle rådgivere der er, eller tegner et netværks- eller plusmedlemskab kan optages i databasen – og dermed blive lettere at finde for deres kunder.

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet