Advantis Engineering

Design, Engineering & Solutions


Advantis Engineering tilbyder en bred vifte af ydelser, fra konceptarbejde over konstruktion til komplette løsninger for kunder. Vores erfarne ingeniører og projektledere arbejder tæt sammen med vores kunder for at levere skræddersyede løsninger. Løsninger som er med til at forbedre effektiviteten og konkurrenceevnen i kundernes virksomheder. Vores ydelser, omfatter også: Udarbejdelse af konceptstudie, Udvikling/forbedring, Automatisering/digitalisering (CAD-system), Modularisering, Service og Turnkey løsninger.

Branchekendskab

Vi har en dyb værdikædeforståelse indenfor forskellige industrier, herunder jern- og metalindustrien, vedvarende energi, offshore olie og gas, samt automatisering. Vores tilgang er tværfaglig og innovativ, hvilket sikrer, at vi leverer projekter af høj kvalitet til tiden og inden for budget. Vores kerneydelser består af idé og koncept, produktudvikling, totalløsninger og projektledelse. Derudover tilbyder vi en lang række andre ydelser, som løser vores kunders udfordringer blandt andet med produktudvikling og tekniske problemløsninger.

Fremgangsmetode

Hos Advantis Engineering arbejder vi med agile projektmetoder for at øge hastigheden, sikkerheden og fleksibiliteten i leverancerne. Gennem et iterativt projektforløb sætter vi vores kunder i centrum og skaber værdifulde løsninger. Uanset om vi arbejder på projekter on-site hos kunder eller i huset, har vi en metode og tilgang til fokuseret at løse udfordringerne.

Vi er stolte af vores høje standarder inden for projektstyring og vores evne til at tilpasse os hurtigt til skiftende markedsforhold. Vores kundecentrerede tilgang sikrer, at vi leverer løsninger, der ikke kun opfylder, men ofte overgår vores kunders forventninger.

Læs mere om Advantis Engineering på hjemmesiden, advantis.dk, for at lære mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå sine mål.

Rådgivende ingeniør

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet