Den Jyske Håndværkerskole

Tæt relation til brancherne

Den Jyske Håndværkerskole er en teknisk skole, beliggende i Hadsten.

Skolen udbyder uddannelser som: Elektriker, tømrer- og tækkemand, køletekniker og plastmager, samt  gymnasiale erhvervsuddannelser såsom EUX-tømrer, EUX-Elektriker og EUX-Plastmager. Herudover også efteruddannelse inden for alle fagområderne.

Den Jyske Håndværkerskole vil være en national som internationalt kendt og velestimeret uddannelsesinstitution. Det vil de sikre gennem omstillingsparathed, højeste kvalitet på uddannelser og kurser og et godt renommé hos de mestre og virksomheder, de arbejder sammen med. Samarbejde, engagement, stolthed og ordentlighed er nøgleord i vores relation til samarbejdspartnere f.eks. elever, lærlinge og mestre.

Da Den jyske Håndværkerskole råder over et skolehjem med ca. 600 pladser, kan vi tilbyde de unge et unikt dannelsesmiljø, der er både fagligt og socialt stimulerende. Skolen er en 24-timers skole med åbne værksteder, så eleverne døgnet rundt kan indfri deres faglige og kreative potentiale.

Kvaliteten i vores uddannelser er høj, og med kyndig studievejledning betyder det, at de fleste af vores elever hurtigt finder en læreplads. Gennem udbud af kurser og uddannelser vil vi sikre, at brancherne, skolens udbud omfatter, kan få dækket deres behov for den rigtige lærlingeuddannelse, teknikeruddannelse og efteruddannelse.

 

Uddannelsesinstitutioner

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet