KAJ OVE MADSEN A/S Aarhus

KAJ OVE MADSEN A/S Aarhus er et entreprenørfirma som udfører byggeri i hoved- og totalentrepriser – inden for såvel dagligvarebutikker som erhvervs- og boligbyggeri. Geografisk hovedsageligt med fokus i Østjylland. Dog rækker byggerierne også den øvrige del af landet. Som samarbejdspartner håndteres alle aspekter i en bygge- opgave; med en solid erfaring samt et godt samarbejde med underentreprenører og rådgivere – således det enkelte projekt kan sammensættes af det optimale team. Opgaverne løses fra professionel sparring om byggeprojektet, ide og modningsfase til tilbud og opførelse.

Virksomheden prioriterer ordholdenhed, tillid og samarbejde meget højt – en aftale er en aftale. Dette afspejles endvidere i lange relationer med såvel kunder som underentreprenører.

Der lægges stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde, hvor der også bliver taget de optimale hensyn til såvel miljø som sikkerhed.

Aarhus virksomheden beskæftiger ca. 30 funktionærer fordelt primært ligeligt på bygningskonstruktører og ingeniører.

KAJ OVE MADSEN A/S Aarhus er et selvstændigt selskab i Kaj Ove Madsen A/S koncernen. Firmaet ledes i dag, som ved etableringen i 2004 – af direktør Morten Thøgersen – som også er medejer.

Bygge- og anlægsvirksomhed

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet