Montra Hotel Sabro Kro

Hos Montra Hotel Sabro Kro er standarden høj. Dette er lige fra en hyggelig middag i restauranten, en afslappende ferie eller arrangementer, som konferencer eller selskaber. Det velrenommerede hotel giver gæsterne en god oplevelse, og stræber efter at gøre gæsterne tilfredse, hver dag.

Hotellet

Alle værelser på Montra Hotel Sabro Kro er indrettet med fokus på at skabe en hyggelig stemning og atmosfære med gode senge, der sammen med de rolige omgivelser bidrager til en behagelig nattesøvn. Hotellet har 69 flotte, rumlige dobbeltværelser, 12 juniorsuiter med spabad på værelset samt 7 executive værelser.

Restauranten

På restauranten er den smagfulde mad lavet med økologiske, sæsonaktuelle råvarer af høj kvalitet, både til arrangementer på hotellet, overnattende gæster og restaurantgæster. Rammen for fejringer af barnedåb, konfirmation, bryllup med mere, er sat med flotte lokaler, smilende personale og fantastisk mad.

Arrangementer

Sabro Kro har i flere år afholdt et bredt udvalg af arrangementer, og har haft mange store navne inden for både standup, musik, foredrag og meget mere.

Hoteller

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet