Nordisk Wavin A/S

Wavin Danmark

Wavin er en innovativ løsningsudbyder til infrastruktur-og byggeindustrien, på tværs af flere kontinenter. Med over 60 års ekspertise er de kompetente til at tackle nogle af verdens største udfordringer. Dette er blandt andet: Byggeri, vandforsyning, bæredygtige byer og sundhed.

Virksomheden fokuserer på at skabe positive forandringer i verden, og deres passion er at bidrage til steder og bygninger, der øger levestandarden og livskvaliteten. Virksomheden samarbejder med installatører, entreprenører, ingeniører og kommuner for at gøre byer fremtidssikret og bygninger energieffektive og komfortable.

Wavin er en del af Orbia, som er et fællesskab af virksomheder, der er bundet sammen af ét fælles formål: at forbedre levevilkår i hele verden. Virksomheden har 12.000 ansatte og opererer i 40+ lande verden over.

Vand og Afløb

Virksomhedens VA-afdelingen udvikler, producerer og sælger plastrørssystemer, der sikrer adgang til drikkevand og leder regn- og spildevand bort på miljørigtig vis.

VVS

VVS-afdeling udvikler, producerer og sælger vores præfabrikerede VVS-installationsenheder, indvendige afløb og gulvvarmesystemer, med øje for komfort og energibesparelser.

Nordisk Territorie

Tæt samarbejde mellem afdelinger giver virksomheden mulighed for at udnytte synergierne på tværs af lande, som er værdiskabende for kundernes forretning. Wavin Danmark udgør sammen med afdelingerne i Tyskland, Holland, Belgien, Norge, Sverige og Finland Wavin-koncernens EMEA Nord-Vest Territorie.

Plast- og gummiindustri

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet