Sparekassen Kronjylland

Noget af det mest afgørende som kunde i en bank er tryghed og tillid. Helt enkelt skal du kunne stole på, at din rådgiver vil hjælpe dig og finde de bedste løsninger for dig og din økonomi. Det er derfor afgørende, at din rådgiver har en oprigtig interesse for dig og giver sig tid til at forstå din situation, og at han eller hun varetager dine interesser.

Derudover betyder det noget med en lokal sparekasse, der engagerer sig i områdets aktiviteter – blandt andet ved at deltage aktivt i et fællesskab som Favrskov Erhverv og være med til at udvikle kommunen. Og som derudover bakker op om de små og store initiativer i lokalområdet – både dem, der sikrer fritidsfaciliteter for lille Mia og Kasper, for de mange frivillige, for foreningerne, for kultur- og erhvervslivet, for de unge og for de gamle.

Både med vores rådgivning i Sparekassen og med vores lokale engagement vil vi gerne være med til at sikre udvikling og flere muligheder for byerne i Favrskov Kommune. Vi ønsker at være med til at gøre området til et fortsat rigtig godt sted både et leve, bo og arbejde.

Jeg vil love, at Sparekassen Kronjylland også fremover vil knokle for at leve op til din tillid.

Banker & sparekasser

Vil du med næste gang ?

Få info om de kommende arrangementer og nyheder fra Favrskov Erhverv direkte i din mailboks.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet